Võrtsjärv 28.dets 2018. Lund 2 cm.

Meie eesmärk on pakkuda huvilistele lihtsaid talisurfi ühistreeninguid, koos võistluse ja tulemustega. Loodetavasti kujuneb sellest välja üks talvine Fun tasemel võistlussari. Pakume eelkõige populaarse slaalomi distsipliini starte/sõite, kuid ka üles- ja allatuule kursisõidu rada, mis sisaldab slaalomi elemente (Combined Track või Fast Track Slalom).

Treeningvõistluse aja ja koha kuulutame välja hiljemalt 36 tundi enne starti slaalom.ee kodulehel ja FB lehel. Regamine treeningule lõppeb sõidueelse päeva õhtul kell 20:00. Nii sujuvad tegevused treeningkohas palju ladusamalt.

Viimaste päevade sula tõttu julgeme esimese treeningvõistluse välja kuulutada juba selleks pühapäevaks (30.dets.2018), Võrtsjärvele, Vaiblasse. Registreerumine on avatud siin: https://slaalom.ee/registreerimine/

Osavõtt on tasuta Euroopa meistrivõistlustele registreerunud osalejatele. Euroopakate osavõtutasu maksumus täiskasvanutele on hetkel 70€ ja noortele 50€. Seda saab tasuda korraldajale ka kohapeal. Teistele huvilistele kehtivad Talisurfi Fun Slaalom juhendis (NoR/SI) toodud hinnad.

Loodame selle ettevõtmisega tõsta meie kohalike talisurfarite taset, et MM-il või Euroopakatel mehetegusid teha.

Head aasta lõppu kõigile!
Näeme jääl,
Tõnis Kask

Võrtsjärv, 28.dets. 2018. Lume paksus 2 cm.