Lohe lumelaua klass

Sel laupäeval (19.jaan.) tutvustame Lohe klassidele talvist võistlemist. Kuna lumi on maas, siis ootame lohesid lumelaual või suuskadel. Harjutame starte ja sõidame kursisõidu rada: üles- ja allatuule rada. Huvi korral lisame rajale lõbusaid slaalomi elemente. Kõike seda ikka selleks, et tutvustada Eestis peetavate Euroopakate (22.-24.veeb) Lohe klasside tegevusi.

Treeningvõistlusele regamine internetis lõppeb reede õhtul kell 20:00. Nii sujuvad treeningkohas korraldaja tegevused palju ladusamalt.
Laupäevasele, ainult lohe klassile mõeldud etapile (IV etapp) saab registreeruda siin: https://slaalom.ee/registreerimine/.

Osavõtt on tasuta Euroopa meistrivõistlustele registreerunud osalejatele. Euroopakate osavõtutasu maksumus täiskasvanutele on hetkel 70€ ja noortele 50€. Seda saab tasuda korraldajale ka sel laupäeval kohapeal. Neile kes Euroopakatele ei tule kehtivad Talisurfi Fun Slaalom juhendis (NoR/SI) toodud hinnad: internetis regades täiskasvanutele 15€, kohapeal regades 25€.

Loodame selle ettevõtmisega tõsta Eesti lohesurfarite taset ning julgustada Teid osa võtma rahvusvahelistest tiitlivõistlustest, eriti aga kodus peetavast EM-ist.

Skippers laupäeval k 11:30, Harkus
Tõnis Kask

Lohe suusa klass.