Võistlusrada on hetkel vee all

Paari päeva tagused rekordkülmad ilmad on asendunud suure sulaga. Täna oli registreerimine ja pidi olema ka treeningpäev. Kujunes aga nii, et jää peale praktiliselt keegi ei läinud. Peale suurt külma ja lumesadu on nüüd kaks päeva sula olnud ja kuigi jää on paks (kohati kuni pool meetrit), on hetkel jää peal palju vett ja pind pehme. Põhimõtteliselt võinuks järvele minna, aga kindlasti mitte rajale. Jää pealmine kiht on ka pehme, siis keegi väga ei kippunudki. Öösel vastu teisipäeva läheb taas külmaks ja siis peaksid lähipäevad jäämagi miinustemperatuuridele, nii et olukord paraneb.

Kõikjal uputab

Treeningpäev aga toimub ikka, nimelt homme. Ilmselt on üsna suur põhjus see, et rootslastel õnnestus lisaks sellele, et nende pühapäevane lend lihtsalt ära jäeti, esmaspäevasel lennul kogu varustus ära kaotada. Muud kohvrid jõudsid pärale, aga varustus mitte. Kuna neil on otselend, siis on eksitus juhtunud Stockholmis. Esmaspäeva õhtul (Fond du Laci aja järgi) ei olnud veel teada, kus varustus üldse on. Loodame, et unustati Stockholmis lihtsalt lennukile panna ning tuleb teisipäeval kohale. 

Raul valmistub

Meie võistlejad Raul ja Boris vaatasid esmaspäeva oma varustuse üle. Kui Borisil on suur valik uusi purjesid, siis Raul kasutab seekorda kohalikke, pigem “vanakooli” taglaseid. Eks paistab, kuidas sõit nendega välja kukub. Ühtlasi on hetkel lootust, et suurt lund jää peale ei tule ja ka kurssi saab uiskudel sõita, mis meie võistlejatele kindlasti sobib.

Boriss tšillib
Auhinnad on kenad
Võistlusametnike vahendid on ka tasemel