Wissa people

Viimasel päeval tuult ei olnud, sõite ei toimunud. Siin käib kohalik tuurafestival, kus on eesmärgiks (vist) kõige suurema kala püüdmine, seetõttu on alates neljapäevast ka palju autosid jää peal. Väga harjumatu oli vaadata, kuidas autod lihtsalt üle raja sõitsid. Aga ega midagi vist teha ei saa ka. Oleks tore olnud, kui täna oleks sõite saanud teha, sest jääl oli palju muidu uudistajaid, oleks publikut olnud.

Tuurafestival

Auhinnatseremoonia toimus enam-vähem kõige pimedamas nurgas, ehk pildid ei ole kuigi head. Meie omad on siiski olemas. No ja muidugi jagati auhindu. Eestisse jagus mõnigi. Boriss saavutas nii kursisõidus kui slaalomis kulla. Raul kursis ei osalenud, slaalomis oli neljas. Eraldi auhinna sai Raul kui parim noor STS-is. Olgu lisatud et kursisõidus osales, ehk sai tulemuse kirja 10 võistjejat ja slaalomis 18 võistlejat.

Kelkude STS esikolmik
Parim noor STS-is

Kiiruse distsipliinis jagati au millegipärast nii, et Raul kolmas koht ja Boris teine, kuigi neil oli sama kiirus, mis tähendab et teine koht peaks minama jagamisele vms. Boris siiski haaras mikrofoni ja ütles, et peaks vastupidi olema – segadus. Esikoha võitis seitsme võistleja seas Stefan Söderlund.

Kelkude kiiruse esikolmik

Tulemustega on ka mingi segadus, mõned võistlejad on lisaks oma distsipliinile tõstetud ka mõne teise alla – ma algusest peale imestasin ja ei saa siiani aru, miks nii. Ma ei suuda siiani võistlejate arvu kokku lugeda. 9 riiki oli igatahes esindatud, see öeldi välja.

Tulemused: http://wissa2019.com/uncategorized/wissa-2019-race-results/

MM-il oli esindatud 9 riiki.

Auhinnatseremoonial kuulutati Kalev järgmise aasta WISSA aukorraldajaks. Klaus Feisst jätab WISSAga hüvasti.

Kalev Allikveer EST-9