Tallinna Meistrivõistlused talisurfis 2019 toimuvad 9.-10. märts Harku järvel.

Hetkel on Harkul 20cm lund. Raske öelda mis seal laupäeva hommikuks ära sulab, ära külmub või juurde sajab. Eks laupäeva hommikul oleme targemad. Ilmselt tuleb seekord suusavõistlus. Et kui uisukelguga sõita ei saa siis slaalomit ei tee, sõidame kaks päeva kurssi. See sobib hästi lohedele ja suusakelkudele. Laupäevane tuuleprognoos on hea, pühapäev mitte nii hea, aga plaan on ikka kogu nädalavahetus Harkul veeta.

Kel on see võiks isikliku numbrisärgi kaasa võtta. Suusakelke saab rentida kohapeal, Kalevi käest. Ligipääs järvele on avatud sõudebaasi mõlemalt poolt. Tallinna MV sõidud lähevad paralleelselt ka Fun talisurfi etapina arvesse.

Võistlusteade

Registreerimine

Ürituse FB

Võistust toetab Tallinna linn.