Slaalomi start. Foto Karli Saul

Tallinna Talisurfi Meistrivõistlused 2020 peeti 1. märtsil Rae vallas. Asukoha valikul sai otsustavaks jää olemasolu – käesoleval talvel on kodumaine jää defitsiit. Võistlusedki ei toimunud mitte veekogul, vaid hoopis jäätunud põllul.

Võimalus kodumaal võistelda meelitas kohale 19 võistlejat üle riigi, nende hulgas arvestatav hulk noori ja inimesi väljastpoolt Tallinna. Hooti sadanud lörts ja vihm ei peletanud sõidurõõmu ja 12 slaalomi võistlussõidu jooksul sai lõpuks ka päikest näha.

Grand masterite vanusegrupis oli võistlus kõige tasavägisem, esikolmik selgus vaid punktiste vahedega. Kolmanda koha grupis sai Meelis Rang, teise koha Tõnis Salong ja esimese tallinlane Raivo Saarm (Team Jahe).

Raivo Saarm. Foto: Karli Saul

U20 osalejaid oli rõõmustavalt palju – kaheksa noort. Poodiumile jõudsid Ekke Madis Tombu kolmandale kohale, Joonas Väär teisele kohale ja noortemeistriks sai Raul Mihkel Anton. Kõik noored on Noblessneri Purjekoolist (NYCS).

Raul Mihjel Anton. Foto Karli Saul

Ka naiste vanuseklassis oli osalejaid rohkem, kui poodiumikohti, mis näitab, et ka naiste hulgas on ala taas populaarsem kui mõnel aastal. Kolmanda koha saavutas Lisbeth Salong, teise koha Liisa Aasma (Black Team Estonia) ja esikoha Marta Arete Sokk (NYCS).

Marta Sokk. Foto Karli Saul

Tallinna Meistrivõistluste kolmanda koha sai Raivo Saarm, teise koha Raul Mihkel Anton ja mesitritiitel läks Hiiumaale, Boris Ljubtšenkole (Black Team Estonia).

Boris Ljubtšenko. Foto Karli Saul

Korraldajad tänavad NYCS treenerit Jaak Lukki ja Kalev Allikveert abi eest ning kõiki võistlejaid ja toetajaid, tänu kellele saime teha toreda võistluspäeva!

Tulemused
Fotod (Karli Saul)