Eriolukorra tõttu on hetkel spordivõistluse korraldamine keelatud, aga kui vähegi võimalik siis tuulutame end esimesel sobival võimalusel ka sel aastal!

Eelinfoks, et Raceboardi EMV-le on oodatud kõik sverdiga purjelauad ja võistlus on planeeritud Tallinnasse, Harku järvele.

Võistluse peakorraldaja, Noblessneri Jahtklubi Purjekooli (NYCS) juhi Jaak Lukk sõnul on Harku järv hea koht võistluse läbiviimiseks, kuna vesi on soojem kui meres ja lained madalamad. Turvalised olud teevad võistluse sobivaks ka vähemate kogemustega noortele, keda sellele võistlusele on oodata arvukalt.

Võistlusjuht Tõnis Kask sõnul on korralduses võrreldes eelneva aastaga mõned uuendused. Pisut on muutunud klassid (Raceboard, Lapsed ja Retro) ja arvestused.
– Raceboard noorte arvestus on nüüd alla 19 aastastele surfaritele (varem oli U17). Noorte purje max. suurus on 8,5m2.
– Juuniorite (U15) arvestuses muudatusi pole, max puri on 6,8m2.
– Eelmine aasta olid mõned huvilised väga noored, seega lisasime neile eraldi Laste klassi. Lastel vanusepiirang puudub, max purje suurus on 3,5m2. Lapsed sõidavad meil kõige lihtsamat rada.
– Eelmine aasta oli huvilisi ka vanemate surfarite seas, kuid neil puudus sobiv väljund. Nüüd on Teie jaoks loodud eraldi klass – Retro. See on sisuliselt piiranguteta igamehe võistlusklass. Seega kui sul on sauna taga möni sverdiga purjelaud, siis too see järve peale.

Mehed Retro klassi ootel!

Fotod: Enda Pärisma & Jaak Lukk/NYCS

Raceboardi EMV võistlusteade ja -juhised: NoR/SI
Registreerimisvorm
Võistluse koduleht

Raceboardi EMV korraldab Noblessneri Jahtklubi Purjespordikool, võistlust toetavad Noblessner/BLRT Grupp AS ja Eesti Pagar.