Boris Ljubtšenko

Eelmisel, 2020 aasta hooajal peeti kaks tähtsat talisurfi võistlust – Talisurfi MM Soomes ja Tallinna meistrivõistlused Eestis, Lagedil. Viimase võistluse medalid olid erinevatel põhjustel senimaani ametlikult kätte jagamata. Nüüd, vahetult enne uue hooaja algust oli viimane aeg vanad asjad kokku võtta. COVID-19 tõttu tegime hooaja lõpetamise seekord pisut teistmoodi, piisava distantsiga ja väiksemates gruppides.

Meelis Rang, Lisbeth ja Tõnis Salong

Tallinna MV medalid läksid Viljandisse, Hiiumaale ja Tallinnasse. Viljandi pundist pääsesid poodiumile grand masterite teine ja kolmas koht, vastavalt Tõnis Salong ja Meelis Rang. Lisbeth Salong saavutas kolmanda koha naiste arvestuses.

Liisa ja Boris Ljubtšenko

Hiiumaale läks Tallinna MV üldvõit – Boris Ljubtšenko. Naiste arvestuse teise koha võitis Liisa Ljubtšenko (Aasma). Hiidlased on Black Team Estonia liikmed.

Ekke Madis Tombu, Marta Arete Sokk, Raivo Saarm ja Raul Mihkel Anton

Tallinnnlaste medalid läksid valdavalt Noblessneri purjetamiskooli noortele. Raul Mihkel Anton saavutas üldarvestuses teise koha ja noorte U20 arvestuses esikoha. Marta Arete Sokk võitis naistest esikoha. Raivo Saarm (Team Jahe) noppis üldarvestuse kolmanda koha ja grand masterite esimese koha. Joonas Väär saavutas noorte arvestuses teise koha ja Ekke Madis Tombu oli noortest kolmas.

Joonas Väär

Palju õnne kõikidele võitjatele!

Kalender koputab uue 2021 hooajaga uksele. See võib alata väga äkki, mõnes kohas piisab juba paarist miinuskraadiga ööst. Meie oleme igatahes valmis. Kasutame ära kõik jäätunud pinnad. Oleme valvel ja näeme jääl!

Kelgu test sisehallis