talisurfar

Viimaste päevade paar külmemat ilma lubavad ka Eestis avada pingsalt oodatud talisurfi hooaja.
Homme, neljapäeval, kontrollime üle alternatiivsed sõidukohad, reedel teeme uues “Match Race” distsipliinis testvõistluse ja nädalavahetusel, ehk sel laupäeval-pühapäeval (12.-13. detsembril 2020) peetakse Talisurfi Mängude sarja avaetapp! Mängude infoleht asub aadressil slaalom.ee. Sealt leiate sarja juhendi (NoR/SI), registreerimise lingi ja kogu muu sarja puutuva tähtsa info.

Hetke info põhjal peetakse reedene testvõistlus kas Maardul, Kahala järvel või Harku peal. Nädalavahetuse ürituse asukohana kaalume ka Võrtsu, Veisjärve või Saadjärve. Kõik selgub täpsemalt homme õhtul.

Sarjast väga palju praegu kirjutada ei jõua, aga laias laastus toimuvad etapid tavapärastes talisurfi võistlusdistsipliinides – kursisõit, slaalom (STS) ja kombineeritud rada (FTS). Uue distsipliinina lisasime nimekirja Match Race formaadi. Kui reedene test õnnestub, siis on valik veel põnevam.

Näeme jääl!