20201210 Harku Hakkab looma!

Täname jääinfo edastajaid! Tänased mõõtmised ja pildid aitasid meil nädalavahetuse osas pisut rohkem selgust luua. Selgus, et enamuse järvede jää juba kannab.

Samas Saadjärv on lahti, aurab, ja Harku jääkiht on ohtlikult õhuke. Kõige turvalisem tundub olukord ikkagi Lõuna Eesti kõrgematel, madala süvisega järvedel. Seetõttu on plaan liikuda nädalavahetuseks Veisjärvele. Täna tehti seal testsõit. Jää on sobivalt paks (hetkel 10+cm) ja sile. Järv asub 96m üle merepinna ja omab avalikku randa, on hea ligipääs. Kuna Veisjärv asub Tallinnast kaugel, siis otsustasime homse testpäeva lükata laupäeva peale (algus u 12:00) ja võistluse teha ühepäevaselt, pühapäeval. Reede jääb tööpäevaks nii meile kui pakasele. Las jää kasvab. Kel huvi nii testile kui võistlusele tulla, siis lähima hotelli leiab Tõrvast.

Siiski on õhkõrn võimalus asukohana ka Võrtsjärve Jõesuu (testitakse homme). Kui asukohta muudame, siis sellest mitte varem kui homme, reede, õhtul.

Jooksev info ürituse FB lehel: https://www.facebook.com/events/204824731269731/

Kui Match Race toimib siis saab eliminatsioonitabeleid jälgida juba laupäeval LIVES: https://scoring.slaalom.ee/eliminations/winter-2020