Foto autor Karli Saul

Noblessner Open Cup tuleb sel aastal pisut suurem üritus, mistõttu anname sellest juba varakult teada. Nii on kõigil huvilistel piisavalt aega oma tegemisi planeerida. Nimelt koosneb sari nüüd kolmest etapist ja kestab läbi suve. Kõik etapid toimuvad Tallinnas, Noblessneri sadamas.
Kevad: Noblessner Open Cup I 15. – 16. mai
Suvi: Noblessner Open Cup II 10. – 11. juuli
Sügis: Noblessner Open Cup III 4. – 5. september

Aegade valikul püüdsime arvestada kõikide võistlusklasside tähtsamate rahvusvaheliste ja kodumaiste võistluste või sündmustega. Võimalik, et mõnes klassis jääb NYC sari kattuma mõne väiksema klubivõistlusega, aga mis teha – nädalavahetuste arv suvel on piiratud.

Võistlus on traditsiooniliselt avatud Optimistidele ja purjelaua kursisõidu klassidele (Raceboard, Techno293 ja Retro/LT). Uue klassina on sari avatud ka purjelaua Foil klassile. Kõikide klasside vaates on tegemist avatud võistlusega, mis tähendab, et osaleda saavad tasemest sõltumata kõik huvilised. Täpsem võistlusteade on hetkel koostamisel, aga kogu info alates juhendist kuni tulemusteni saavad olema leitavad rahvusvahelisest võistluskalendrist Manage2Sail.

Regati kaldakorraldus – Isabella Glušauskaite, +372 5621 8501
Võistlusjuht – Tõnis Kask, +372 5067060
Peasekretär – Enda Pärisma, +372 5515135

NYC sarjale panevad õla alla Noblessneri Jahtklubi, Noblessneri Purjetamiskool ja Team Slaalom võistluskorraldusmeeskond.