Kaua oodatud Kahala järve üritus algab kavakohaselt laupäeval. See otsus ei tulnud kergelt, sest erinevate kanalite ilmaprognoosid on nädalavahetuseks jätkuvalt väga muutlikud. Seega olgem valmis pikaks päevaks, võib juhtuda et nihutame ajakava jooksvalt laupäeva õhtupimedusse, või lausa pühapäeva peale edasi. Hetkel siiski loodame piirduda laupäevaga.

Ettevalmistused võistluskohas on muidugi muljetavaldavad. Uisukelkude praktiliselt lumevaba plats on suuruselt võrreldav viiimase MM platsiga Lestijärvel. Jää on tugev ja uisk peaks liikuma ka kõige vaiksema tuulega. Ülejäänud järvel on lume paksus umbes 10cm. Selline pisut toekam lumi sobib ideaalselt lohe suuskadele ja suusakelkudele. Neile teeme seekord külgtuule kursiga raja. Suusakelgu arvestus tuleb katseline (Fun), ehk omavahel võistelda saab, aga sarja üldarvestusse see ei lähe.

Seoses Kahalas samaaegselt peetava kogupereüritusega palume kõigil hoida üksteisega piisavat – senisest suuremat distantsi! See on meie kõigi huvides. Ja numbrisärk võta kodust kaasa!

NoR/SI
Registreerumine
Kahala etapi FB event
Jääle pääseb siit: 59°29’14.9″N 25°32’51.6″E