Sekretärid töös. Foto autor Karli Saul.

Ajal, kus talvine hooaeg hakkab lõppema ja suvine pole veel alanud, on purjetamistegevused justkui pausil. Lisaks häirivad kehtivad piirangud praegu igasugust võistlus- või treeningtegevust. Seega käes on seminaride ja teoreetiliste koolituste aeg.

Meil on au see aeg täita EJL võistlussekretäride koolitusega. Täna, esmaspäeval on viimane võimalus registreeruda järgmisel nädalavahetusel (20-21.märts) toimuvale koolitusele. Koolitusele saab registreeruda siin: https://www.puri.ee/toode/voistlussekretaride-koolitus-2021/

Koolitus toimub videokeskonnas ja soovitatav kõigile, kellele antud valdkond huvi pakub. Räägime lahti, kuidas sekretäriks saada (ei pea olema purjetamistaustaga inimene) ja otsime vastuseid eelmistel hooaegadel tekkinud küsimustele. Koolitusel osalevad Eesti kõige pädevamad võistlussekretärid. Teemade ringist üks oodatumaid on seekord ilmselt rahvusvaheline võistluste tulemuste või võistluste halduskeskonna (Manage2Sail) tutvustamine.