Foto autor Karli Saul

Suvise surfihooaja avame 8.-9. mail traditsioonilise regatiga Harku järvel. Tänase seisuga on järv jäävaba ja vesi külm. Samas paar NYCS kooli surfarit on oma esimesed triibud juba ära teinud. Oodatakse pingsalt esimesi soojemaid päevi. Positiivseid arenguid Harkul toetab Noblessneri Purjetamiskooli otsus töötada “järve”-filiaalis edaspidi aastaringselt!

Hooaja avaregatt on avatud kolmele purjelaua tasemele-klassile. Raceboard on tõsine võistlusklass võistlejatele, koos eraldi soo- ja vanusegruppidega. Laste klass on neile, kes tahaks ka kaasa lüüa, aga hästi nagu ei julge või oska veel. Treenerite hinnangul on järve turvalised tingimused just see koht, kus tuleks asjaga alustada. Retro klass on nö vabaklass kõigile, kus saab osaleda sisuliselt igasuguse varustusega. Lihtsalt tule ja ava oma isiklik surfisuvi!

Foto autor Karli Saul.

Registreerumine toimub regatihalduse keskonnas M2S. Esimene kord on see võibolla pisut keeruline. Abiks on meie Videoõpik – võistlustele registreerumine.

Registreerumine (M2S)

Võistlusteade (NoR/SI)

Harku Lake Regatta FB event