Koolivaheaeg Harkul

Meeldiv tõdeda, et vaatamata keerulisele ajale ja tekkinud takistustele, liiguvad meie ja meie sõprade tegevused vankumatult ülesmäge. Harku baasi jäätreeningud on muutunud sujuvalt veetreeninguteks. NYCS kooli fantastiline noortegrupp jätkab tegevusi vaibumatus hoos. Koolis täituvad uued laste grupid, mis tähendab et ala on popp ja tervislik. On ju tuulutamine tänastes normides lausa päeva kohustuslik osa.

Tänu treenr Jaagu vastutulekule õnnestus kahel päiksepaistelisel päeval testida uut, ilma ankruta töötavat robotmärki. Kogusime hulga uusi testandmeid võistlusolukordade ja vastupidavuse kohta. See projekt samuti vaikselt areneb.

Juba kahe nädala pärast toimub hooaja esimene võistlus – Harku regatt. Nüüd on selle vastu hakanud huvi tundma purjelaua foili klass. Tõsi, järvel on paari foili triibutamas ka nähtud. Seega, kui huviliste hulk ületab mõistliku miinimumi (5 võistlejat), lisame Harku regatile ka purjelaua foil klassi. Kui osalus jääb väiksemaks, avavad foilid oma võistlushooaja nädal hiljem peetaval Noblessner Cup sarja avaetapil. Meeldetuletuseks:
Noblessner Open Cup I & Raceboard EMV 15. – 16. mai,
Noblessner Open Cup II 10. – 11. juuli,
Noblessner Open Cup III 4. – 5. september.

Noblessner Cup kaasas selle suvistele üritustele uue toetaja. Seda olukorras, kus eraettevõtjad spordi toetamisest pigem eemalduvad. Tervitame purjetamisvaldkonnas täiesti uut nime, milleks on Rademar spordipoodide kett.