Foto autor Karli Saul.

Suvised surfitegevused on Harku järvel väga hästi käivitunud. Lisaks purjetamiskoolidele on järve omaks võtnud ka harrastussportlased. Tuleval nädalavahetusel (8.-9.mail) peetakse Harkul suvehooaja esimene võistlus, seekord sverdiga purjelaudadele ja kui huvilisi jätkub, siis ka foilidele.

Registreerimine on avatud (M2S). Viimased registreerimise tegevused võistluskohal lähevad lukku laupäeva hommikul kell 11:30. Palume neid toiminguid mitte viimasele hetkele jätta, sest kõik peab toimuma hajutatult minimaalselt 2m vahedega. Võistluskomitee kontori paigutame sõudebaasi lipuväljaku lähedusse. Teeme nii, et sõudebaasi ümber asuvatelt rigamisplatsidelt tulles oleksid võimalikud kontaktid ja ristumised minimaalsed. NYC kooli lapsed kasutavad rigamiseks linnapoolset platsi (tee pealt vaadates sõudebaasi hoonest vasakul). Kõik teised rigavad merepoolsel platsil (tee pealt vaadates sõudebaasi hoonest paremal). Kui ka teine plats peaks täis saama, võtame kasutusele kolmanda, kõige merepoolsema platsi.

Laste klassi rada tuleb lastele võimetekohane. Foto autor Karli Saul.

Suurte klassidele planeerime teha 4 sõitu päevas. Ehk 2 sõitu svertlaudadele ja 2 foilidele, siis jälle 2 svertlaudadele ja 2 foilidele, või vastupidi. Kehtiva järjekorra otsustame skippersil (11:45), mis toimub hajutatult sõudebaasi esisel väljakul. Stardid teeme 3 minutilise protseduuriga ja suhteliselt pika liiniga. Sõidu sihtaeg klassi esimesele on 15-20 minutit. Kasutame vorstirada. Ringide arvu näeb stardiprotseduuril numbrilippudest.

Joogipudel on kõigil isiklik. Foto autor Karli Saul.

Kasutame ainult isiklikke joogipudeleid. Võistluse ajal saab neid hoiustada oma klubi treeneri paadis. Võistluskomitee paati joogipudeleid tuua ei saa.

Registreerumine (M2S)
Videoõpik – võistlustele registreerumine.

Võistlusteade (NoR/SI)

Harku Lake Regatta FB event