Foto autor Karli Saul.

Kolmest etapist koosneva purjetamise sarja Noblessner Open Cup 2021 avaetapp toimub 15-16. mail Tallinnas. Regatt on avatud optimistide, purjelaudade, foil-purjelaudade ja katamaraani klassidele. Purjelaua Raceboard klassi jaoks on tegemist Eesti meistrivõistlusega. Võistlus peetakse Tallinna lahel võistluskeskusega Noblessneri sadamas.

Optimist. Foto autor Karli Saul.

Sõite peetakse samaaegaselt kahel rajal. Optimistid sõidavad sadamast vaadates paremal, ehk lõunapoolsel rajal. Planeeritud sõitude arv päevas on neli, ehk kokku kaheksa sõitu. Katamaraanid, purjelauad ja foil-purjelauad võistlevad põhjapoolsel, pisut suuremal rajal. Purjelaudadele ja foilidele on plaanis teha 2+2 formaadis sõidud ja kataamaraanidele 4 sõitu jutti, ilma pausita. Täpsema klasside sõitude planeeritud ajakava postitame teadete tahvlile (M2S) hiljemalt eelmise päeva õhtul kell 20:00. Seega mingeid võistlejate kogunemisi või kaldakoosolekuid plaanis pole. Kogu vajaliku info (sh klasside stardiajad) leiab teadete tahvlilt, mis asub veebis.

Purjelauad. Foto autor Karli Saul.

Registreerumine toimub samuti kontaktivabalt veebis. Kellele M2S keskkond pisut võõras, või pole sinna oma kasutajat veel teinud, leiab eestikeelse videoõpetuse siit: Videoõpik – võistlustele registreerumine.
Teadmiseks et soodusregistreerimise hind kehtib kuni kolmapäevani!

Lastele teeme laste raja. Foto autor Karli Saul.

Lisainfoks et purjelaua lapsed sõidavad nö suurte rajal, mitte optimisti rajal. Samas laste distants on lühike, loodetavast kõigile lastele jõukohane. Kogu täpsem reeglistik ja raja skeemid on leitavad võistlusteates, mis asub veebis (M2S). Võistluse infoleht on slaalom.ee. Pisemad jooksvad teated postitame NYC Cup I FB eventisse.

Katamaraanid Noblessner Cupil. Foto autor Enda Pärisma.

Noblessner Open Cup sarja toetavad Noblessneri sadam, Noblessneri purjetamiskool, Eesti Jahtklubide Liit, Eesti Purjelaualiit, Rademar.ee ja slaalom.ee.