Foro autor Karli Saul

Noblessner Cup sari võeti kenasti omaks optimistide ja purjelaudade poolt, seega Noblessneri karikasari jätkub juuli teisel nädalavahetusel, 10-11.07, teise etapiga nendele klassidele.

Seekordseks uuenduseks või pigem boonuseks on võistlejate toitlustus mõlemal päeval. Merel jätkame enamvähem samamoodi, nagu ikka: sõidame vastutuule-allatuule rada. Purjelaudadel on 3 minuti ja optimistidel 5 minuti stardiprotseduur. Raja pikkust ehk kohustuslike ringide arvu näeb stardiprotseduuri ajal numbrilippudelt. Alumise märgi asemele paneme seekord ilmselt väravad, mis annab all märgis nii optimistidele kui purjelaudadele pisut rohkem mänguruumi.

Registreerumine toimub jätkuvalt veebis. Kellele M2S keskkond pisut võõras, või pole sinna oma kasutajat veel teinud, leiab eestikeelse videoõpetuse siit: Videoõpik – võistlustele registreerumine.
Soodusregistreerimise hind kehtib kuni võistlusnädala kolmapäevani!

Võistluse teadete tahvel asub veebis (M2S). Võistluse infoleht on slaalom.ee. Pisemad jooksvad teated postitame NYC Cup II FB eventisse.

Sarja liider Lorna Mai Brandt

Sarja koondtulemused ilmuvad jooksvalt M2S keskonda – optimisti koond ja purjelaua koond. Hetkel on sarja liidrid optimistil Lorna Mai Brandt ja purjelaual Kaur Säärits.

Esimese etapi video autor on Karli Saul: https://youtu.be/0FTxh_LbVlU

2021 Noblessneri Cup sarja kolmas, ehk viimane etapp toimub:
4. – 5. september – Noblessner Open Cup III.

Noblessner Open Cup sarja toetavad Noblessneri sadam, Noblessneri purjetamiskool, Eesti Jahtklubide Liit, Rademar.ee, Flaka ja slaalom.ee.