2021 sarja võitja - Raul Mihkel Anton. Foto autor Karli Saul.

Nagu ikka, alustame talisurfi hooaega detsembris, esimesel jääl – testetapiga. Sealt edasi jätkame juba jooksvalt, läbi hooaja kestva võistlussarjaga. Mängude sarja põhirõhk on mängulisusel! Ehk et seame oma sihid nii et sisenejatel oleks lusti laialt. Samas loodame pakkuda ka head ettevalmistust MM-iks (WISSA 2022), mis jälle-kord meile koju kätte tuuakse.

Talisurfi sari ei ole ainult Eesti sisene teema. Pole välistatud, et mõni etapp toimub näiteks Soomes või kus iganes EU-s. Kuid valdavalt toimetame siiski oma järvedel. Võistlusklasse on kolm – kelgud, lohed ja tiivad, ehk samad mis MM-il. Distsipliine on mitmeid. Neist kursisõidul on uus nimi – Long distance. Mida rohkem etappe teeme, seda rohkem tuleb mahaviskamisi. Kõigest täpsemalt saab lugeda juhendist: NoR/SI

2021 sarja võitja – Madis Kallas. Foto autor Karli Saul.

Regamise ja tulemused korraldame M2S keskonnas, lühiteated FB üritustes. FB ürituste osa on küll hetkel katki, aga sarja infoleht töötab, s.o. slaalom.ee.

Näeme jääl!