Teade 11.märts: Pühapäev, Harku järv. Esimene võimalik start 11:00. Regamine: https://www.manage2sail.com/et-EE/event/2022wsgVI#!/

Teade 10.märts: võistluspäeva ja asukoha teatame homme, reedel, hiljemalt kell 15:00!

Peale MM-i vajasid kõik pisut puhkust. Nüüd paar-kolm nädalat hiljem on viimane aeg hooaja viimased planeeritud üritused ära teha. Nagu pealkirjast näha, neid jagub. Samas ärge laske end sest pikast lohisevast nimest eksitada. Tegu on ikkagi ühe võistlusega, mis on nii EMV kui Talisurfi mängude sarja etapp. Lisaks selgitame välja Tallinna meistrid.

Niisiis kavas on 12. või 13. märts teha kõkides talisurfi klassides võistlus kursisõidu distsipliinis. Täpse päeva ja asukoha teatame hiljemalt neljapäeva õhtul. Tähelepanu, ajakava on toodud tunni võrra varasemaks, sest seoses kevadega muutub jää peale lõunat ebamugavaks ja libisemine raskeks. Numbrisärgid võtke kaasa.

Registreerumine: https://www.manage2sail.com/et-EE/event/2022wsgVI#!/

EMV kelgu klassi liider – Meelis Rang
EMV lohe klassi liider – Madis Kallas