Talisurfis on olnud väga hea aasta. Hooaeg kestis tavapärasest kauem, mistõttu oli ka võistlusi ja sarju rohkelt. Esile tõusid uued tähed ning lisandus uus tiiva võistlusklass. Sõidukõlblikku jääd jagus sel hooajal pea igasse Eesti nurka. Võrtsjärvele, Eesti talisurfi mekasse, jõudis võistluskaravan alles viimase etapiga, osalejateks väsimatud kelgu klassi võistlejad. Vastavalt oludele ja ootustele valiti võistlusrajaks hästi pikk distants. Harjumuspäraste mängureeglite juures muutusid nüüd oluliseks uued detailid, nagu maabriis või valik nurga ja kiiruse vahel.

Tasavägise mängu võitis kodulahel Tõnis Salong (Viljandi Talisurf Akadeemia). Teise koha saavutas Kaur Säärits (NYCS) ja kolmanda Meelis Rang (Viljandi Talisurf Akadeemia). Master ja Grand master vanusearvestuse poodium oli Viljandi Talisurfi Akadeemia esindajate päralt. Võitja Tõnis Salong, teine Meelis Rang ja kolmas Koit Teder.

Tõnis Salong. Foto autor Hille Kask.

Kogu Talimängude võistlussari koosnes sel hooajal seitsmest etapist. Kelgu klassis oli osalejaid viiest riigist, kokku 27 võistlejat. Sarja võitja on noorsurfar Kaur Säärits. Teise koha saavutas käesoleva hooaja Eesti meister Meelis Rang. Kolmandaks tõusis viimase etapi esikohaga Tõnis Salong.

Kaur Säärits. Foto autor Hille Kask.

Naiste arvestuses võitis sarja Marta Arete Sokk (NYCS). Teise koha saavutas verinoor Johanna Lukk (NYCS) ja kolmas on Saskia Põldmaa (NYCS). Kelkude noorte (U20) arvestuse võitis samuti Kaur Säärits. Teise koha sai Jakob Tuubel (NYCS) ja kolmas on Marta Arete Sokk.

Marta Arete Sokk

Lohe klass osales sarjas viie etapiga. Talimängude võitja on Madis Kallas (Pirita SK). Teise koha saavutas Martti Ainola (Laulasmaa SK) ja kolmanda Märt Maiste (Laulasmaa SK).

Madis Kallas

Tiiva klass osales Talimängude sarjas esimest aastat. Kirja saadi kolm etappi. Sarja võiduga tunnistati hooaja parimaks Raul Kehlmann (Surfy Surfschool). Teise koha saavutas Rein Raud ja kolmanda Märt Maiste (Laulasmaa SK).

Raul Kehlmann

Talisurfi mängude VII etapi tulemused
kelgud: https://bit.ly/3Njwv9t
pildid: autor Hille Kask

Talisurfi Mängude koond
kelgud: https://bit.ly/3uaVwuF
lohed: https://bit.ly/3Ju0zg6
tiivad: https://bit.ly/3qoVXjY

Tänud osalejatele, toetajatele ja korraldusmeeskonnale. Suvehooajaga alustame peale jää minekut, loodetavasti juba paari nädala pärast Harku jäevel.

Ütleme hooajale nägemist! Foto autor Hille Kask