Noblessner Cup teine osavõistlus peetakse peale Jaanipäeva, pisut ebaharilikult nädala esimestel päevadel, 27-29 juuni (E-K). Nii jääb kõigile aega jaanitule jaoks ja on vaba ka sellele järgnev nädalalõpp. Just alanud koolivaheaeg võimaldab noortel võistlustel osaleda pigem just nädala sees.

Regatt on avatud kõikidele Optimistidele ja Techno ning Raceboard klassi purjelaudadele. See ja septembri alguses peetav viimane etapp on sellest aastast Garmin Purjetamise Võistlussarja osavõistlused.

Noorte purjelauad – Techno293 ja TPlus

Kolmepäevase regati osavõtutasu on 50 eur. Optimistidel on siinkohal väike toetaja, Slaalom.ee, ja paatide tasu on 40 eur. Hinnas sisaldub võistlemine ja igapäevane lõunasöök. Nimetatud tasud kehtivad kuni 23 juunini. Alates Jaanipäevast osavõtutasud tõusevad.

Kaugemalt tulevatele külalistele infoks, et esimesel päeval alustame startidega vee peal kell 15:00, teisel ja kolmandal kell 11:00. Viimase päeva viimane võimalik hoiatussignaal on kell 15:00. Tähelepanu, kuna suurema sarja (Garmini karikasari) juhendid Noblessneri regatile päris üks-ühele ei sobi, siis palun jälgige teadete tahvlil muudatuste teateid.

Registreerimine, juhendid ja teated: Manage2sail

NYC sarja toetavad Noblessneri Jahtklubi, Noblessneri Purjetamiskool, slaalom.ee võistluskorraldusmeeskond ja EJL/Garmin.