Jää kasvab ja osalt juba justkui kannab. Mõned siin madalamate lompide peal juba salaja kimavad. Küllap varsti saab ka avalikult peale. Et kui nii edasi külmetab, siis võime hooaja esimese talimängude kogunemise teha veel sel aastal, kõige varem 17. või 18. detsembril. Sellise tempo jätkudes avanevad EMV etapid jaanuari teises pooles.

Kaur Säärits, 2022 Kelgu klassi Eesti meister

Talisurfi juhend (NoR/SI) on avalik ning see asub nagu alati teadete tahvlil (M2S). Võistlusklasse on jätkuvalt kolm – kelgud, tiivad ja lohed. Võistlusarvestused on välja toodud vastavalt eelmise aasta osalustele. Võrreldes varasemaga muutsime kelgu klassi noorte vanusearvestusi. Nüüd on juunior U17 ja noored U24. Vanuse tõstmine tuleneb alaliidu vajadusest ja peaks kenasti sobima ka enamus meie noortele. Registreerumine tasub alati ära teha veebis, hiljemalt võistlusele eelneva päeva õhtul kell 20:00. Kohapealne regamine on alati pisut kallim.

Madis Kallas, 2022 Lohe klassi Eesti meister

Eestikad planeerime teha maksimaalselt kolmeetapiliselt. Kelkudel ja tiibadel sisaldab EMV sari kursisõitu ning slaalomit. Lohe klassis sõidetakse ainult pikemat distantsi, kursisõitu. Mängude sarja etapid toimuvad paraleelselt EMV-ga, ning siin pole etappide arv fikseeritud. Kuupäevaliselt on täna kalendris fikseeritud ainult Tallinna MV etapp, 25.-26. veebruar, või reserviga märtsis.

Raul Kehlmann, 2022 Tiiva klassi Eesti meister