Talisurfarid pidasid aastalõpu pühade vahel hooaja esimesed talisurfi võistlused. Mängude sarja avaregatt oli mõnusaks äratuskellaks nii võistlejatele kui korraldajatele. Kes unustas koju võtme nr17, fotoka akud, pumba tihendi, sooja pusa vms, ehk nii mõnedki asjad pisut logisesid. Samas kõik see oli köki-möki, sest kolm korralikku võistlussõitu sai kenasti peetud. Profid sõitsid klassikalist ja kombineeritud kursirada, ning algajad lihtsamat külgtuule kurssi.

Ilmaolud olid üllatavalt meeldivad. Puhus kerge tuul ning leidsime üles ka päikese. Öösel tekkinud lumekuhjad tegid mõne küll veidi tusaseks, samas algajatele olid need kohati heaks piduriks. Ega siis esimesel korral tohigi suuri kiirusi koguda. Ohutus ennekõige!

Tõnis Salong ees ja Meelis Rang kohe tema järel.

Regati võitsid tuliuutel kelkudel esimesena Tõnis Salong ja teisena Meelis Rang. Kolmanda koha saavutas noorsurfar Kaur Säärits. Noorte teine oli Jakob Tuubel ja kolmas Karl Sören Tamm. Tüdrukute arvestuse parim oli Liisbeth Orav, teine Johanna Lukk ning kolmas Grita Griin. Kõige nooremate U17 arvestuse võitis Karl Sören Tamm, teine oli Johanna Lukk ja kolmas Lukas Tuubel. Kõik nimetatud härrad on Viljandi Talisurfi Akadeemiast ning noored Noblessneri purjetamiskoolist. Sportlik mängude sari jätkub jaanuaris.

WS Games I tulemused: https://www.manage2sail.com/et-EE/event/2023WSGI#!/results?classId=sled
Pildid: https://slaalom.ee/2022/12/27/fotod-talisurfi-mangud-2023-i/

Tüdrukute poodium