Võrtsjärv

Täna tegime jääluuret Haapsalu Eeslahel, Topul, Allikal, Pärnu/Reiu ja Häädemeestel. Nähtud tulemuse järgi on parim jää ikkagi Võrtsjärvel. Seega eestikad toimuvad Võrtsul, Vaiblas. Sõltuvalt asukohast nihutame esimese võimaliku stardi ka tunni võrra edasi, kella 12:00-ks. Planeerime slaalomit, aga kui tekib mingi error (nõrk tuul vms) siis tuleb kursisõit. Kelkude ja tiibade distsipliini lukustame pühapäeva hommikul kohapeal. Lohedel tuleb nagu alati kursisõit.

Võistlejatel palun kaasa võtta oma isiklikud numbrisärgid. Kel pole see laenab korraldajalt. Eelregistreerimine on avatud laupäeva õhtuni M2S-s.

Haapsalu Eeslaht – jää on paks, kuid krobeline ja õhukese kuid tihke lumega.
Topu – kohati lumevaba, kuid krobeline ja mõnes kohas uus ca 10cm paksune jää
Allika – leidub ka väiksemaid siledamaid kohti

Reius passisid kalamehed kaldal ja Häädemeestel on ligipääs vesine ja sõiduala väga väikene.