Eesti meister 2023 - Tõnis Salong

Peale MM-i järgset võistlsuspausi on õige aeg jätkata kohalike talisurfi üritustega. Saabuval nädalavahetusel (18 või 19 veeb.) on plaanis läbi viia hooaja viimane eestikate etapp. Kelgu klassile oleks see juba kolmas etapp, kuid lohe ja tiiva klassile alles esimene ja samas ka viimane etapp. Neile kes eestikaid liiga sportlikuks ülesandeks peavad, saavad osaleda sama võistluse raames peetaval mängude sarja etapil. Ehk et teenindame kõiki huvilisi, sõltumata kellegi personaalsest tasemest või oskustest. Klasside arvestused (näit. pumbatavate lohede naised) avanevad vastavalt osavõtjate hulgale – min 4 võistlejat per arvestus. Võistluse asukoha ja kelgu/tiiva klassi distsipliini hõikame välja hiljemalt 36h enne starti. Hetkel pole välistatud ka Harku järv ja MM-i rajast pisut pikem slaalom. Lohe klass sõidab muidugi kurssi.

Kelgu klassi EMV liider on peale kaht esimest etappi Tõnis Salong. Naiste arvestuse liider on hetkel Liisbeth Orav. Noorte U24 liider on Jakob Tuubel ja juuniorite U17 arvestust juhib Karl Sören Tamm.

EMV sarja tulemused – kelgu klass.
Mängude sarja tulemused – kelgu klass.
Registreermine – manage2sail.