Peale pisemat puhkusepausi jätkame taaskord lõbusa surfivõistlusega. Suvise hooaja avab traditsiooniline kevadekuulutaja – Harku Järve Regatt (6.-7. mai).

Kui noortekoondisel on pööraselt edukast EM-st käsi juba soe, siis kohalik seltskond saab võistlusveele sel nädalavahetusel. Regatt on avatud nii svertlaudadele kui foilidele. Sobiva võistlusklassi või arvestuse leiab igaüks omale juhendist (NoR/SI). Soodusregamine läheb lukku seekord kaks päeva enne võistlust, ehk kolmapäeva öösel vastu neljapäeva. Sõitude pikkused teeme vastavalt tingimustele, ilmselt pigem lühikesed. Suured sõidavad kaks ringi, väikesed ühe ja laste klass teeb pool ringi, ehk sõidab ümber alumise märgi. Päikse korral tõotab tulla päris mõnus nädalavahetus.

Registreerimine on avatud regatihalduskeskonnas M2S.

Siin on väike videomeenutus 2021 aasta meeleoludest: