Noblessneri karikasari koosneb sel aastal taas kolmest etapist. Sari on avatud Optimistidele, Techno 293, Techno Plus ja Raceboard klassidele. Foilid pole paaril viimasel aastal sarjas osalenud, aga vastavalt noorte huvile avasime esimese etapi prooviks ka IQFoil klassile. Etappide kuupäevad:

Noblessner Open Cup I 12. – 14. mai (Techno EKV I)
Noblessner Open Cup II 16. – 18. juuni (Techno EKV II)
Noblessner Open Cup III 14. – 16. august (Techno EKV III)

Optimistit klassis võib osaleda mõõdukirjata paadiga, ehk et osaleda saavad kõik huvilised. Techno 293 ja Techno Plus klassile on tegemist Eesti karikasarjaga. Nagu näha on kõik etapid sel aaastal kolmepäevased. Pikem regatt peaks hästi sobima ka välisvõistlejatele. Igatahes huvilisi väljast juba on.

Soodushinnaga regamine läheb lukku kaks päeva enne võistlust. Ehk et esimesele etapile juba täna öösel vastu kolmapäeva. Võistlusteade on avaldatud teadete tahvlil, mis asub tavapäraselt M2S keskonnas (NoR/SI). Esimesele etapile saab registreeruda SIIT. Registreerumine kehtib ainult koos maksega (konto numbri leiab registreerumisel M2S-s).

Noblessneri karikasarja toetavad Noblessneri Jahtklubi, Noblessneri Purjetamiskool, Tallinn ja slaalom.ee võistluskorraldusmeeskond. Koostööpartnerid on Eesti Purjelaualiit ja Eesti Jahtklubide Liit.

Noblessner Open Cup II 2022 from A4 Media on Vimeo.