16. – 18. juuni toimub Noblessneri sadamas järjekordne purjetamisvõistlus. Kolmepäevasele võistlusele on oodatud svertidega purjelauad ja Optimist klassi noored purjetajad. Techno 293 ja Techno Plus klassides peetakse paralleelselt ka Eesti karikasarja arvestust. Reedene võistluspäev algab päeva teises pooles esimese võimaliku stardiga kell 15:00. Laupäeval ja pühapäeval alustame kell 11:00. Kõikidele päevadele on planeeritud 4 võistlussõitu. Sõitude vahele teeme väikse lõunapausi. Toitlustamine on osalejetale tasuta. Soodusregistreerimine läheb lukku teisipäeval (13.juunil). Hilisem registreerimine on, nagu ikka, pisut kallima hinnaga ja seda saab tasuda ainult regatibüroos sularahas. Pühapäevase auhinnatseremoonia planeerime umbes kella 15-16-ks.

Registreerumine: M2S

Noblessner Cupi toetajad on Noblessneri Jahtklubi, Noblessneri purjetamiskool, Tallinna linn ja slaalom.ee võistluskorraldus meeskond. Optimist klassi eriauhinnad paneb välja Tommylyy Paadipood! Koostööpartnerid on Eesti Purjelaualiit ja Eesti Jahtklubide Liit.