Johanna Lukk - U13 vanusegrupi liider

Noorte purjelaudurite suvine võistluskalender on olnud tihe ja töine. Edukas hooaeg on Eestile toonud mitmeid tiitlivõistluste medaleid. Nüüd on aeg kokku tõmmata ka kodune karikasari, mille lõpetab nädalavahetusel peetav Noblessner Cup finaaletapp. Regatile on oodatud Raceboard klassi purjelaudurid, sh Techno 293 klasside noored ning optimist klassi noored purjetajad. Optimist klassi tipud on sel nädalavahetusel eestikatel (Hiiumaal), aga kel sinna asja pole on võimalus Tallinnas veetunde ja võistluskogemusi omandada. Regatt algab reede pealelõunal kell 15:00. Eelregistreerumine läheb lukku teisipäeval, 15 august.

Registreerumine: https://www.manage2sail.com/et-EE/event/23NOCIII#!/

Noblessner Cup koondtulemused peale II etappi:
Optimist
Raceboard
Techno 293 U13
Techno 293 U15

Sarja toetavad Noblessneri Jahtklubi, Noblessneri purjetamiskool, Tallinna linn ja slaalom.ee võistluskorralduse meeskond. Optimist klassi eriauhinnad paneb taas välja Tommylyy Paadipood!