Harku järv 28. november

Talisurfi sarja võistluste, sh Eesti meistrivõistluste, juhend on avaldatud siin: https://slaalom.ee/juhendid/Talisurf_Games_2024_juhend_EMV.pdf

Sarja avaetapi tahaks läbi viia juba detsembris, kuid tingimused on hetkel väga keerulised. Näiteks Harku jääl on kaks kihti, mõlemad umbes 4cm ja peal 10cm lund. Lisaks on järve keskelt tume, st vesine. Peale minna ei soovita.
Kalendrist niipalju, et Eestikate aken avaneb jaanuaris ja Tallinna MV etapp on kavas 24.-25. veebruar. EMV arvestuses osalemiseks on lisandunud uus kohustus – eestlased peavad soetama EJL võistluslitsens.

Juhime tähelepanu ka rahvusvahelistele talisurfi reeglitele (WWR6.1). Neid uuendati. Viimane kehtiv versioon on hetkel avaldatud siin: https://slaalom.ee/juhendid/WWR6.1.pdf
WWR-is kaasajastati vanusearvestusi ja tehti muid pisemaid parandusi. Uued arvestused on Juunior U17, U24, master 40+, grand master 50+ ja veteran 60+.

Talisurfi MM-i (WISSA 2024) NoR on samuti valmimas. Aluseks arusaadavalt WWR6.1 reeglid. Avaldamine jääb ilmselt paari lähema nädala sisse.

Harkul mitte midagi head – 2x4cm jääd + palju lund.