Lumisel Harku järvel oli täna päris tihe liiklus. Järvel siblisid tavapärased kalamehed, üllatavalt palju lohetajaid ja hulk tiiva ripsutajaid. Lisaks neile talisurfi purjekelgu harrastajad ning klassi noorsportlased. Viimastele peeti Talisurfi Mängude teine etapp. Vastavalt lumistele oludele toimus võistlus suusakelgu-kursisõidu formaadis. Sõideti MM-il kasutatavat “vorsti-rada”. Hommikused vaiksema tuule sõidud peeti üheringilistena. Peale väiksemat pausi tuul tõusis, mis võimaldas teha juba kaheringilisi sõite. Kokku peeti igati korralikud kuus sõitu. See oli väga hea ettevalmistus märtsis peetava MM-i vaates, sest Kesk-Soomes saab märtsis kurssi sõita suure tõonäosusega ainult suusakelguga. Aga tänastest tulemustest…

Etapi võitis Johanna Lukk. Vaid ühe enampunktiga leppis teise kohaga Karl Henrik Loik. Kolmanda koha saavutas Liisbeth Orav. Naiste arvestuse esimene oli Johanna Lukk, teine Liisbeth Orav ja kolmas Helena Jõepere.

Johanna Lukk

Juuniorite arvestuse võitis jälle Johanna Lukk, teine oli Helena Jõepere ja kolmas Pärt Evald Kullerkupp. Noorte arvestuse võitis samuti Johanna Lukk, teine oli Karl Hendrik Loik ja kolmas Liisbeth Orav.

Kuna olud ei olnud lihtsad ja osema tulid seekord vaid noored, siis ongi nii et poodiumil figureerisid täna ainult raskusi trotsivad noored, täpsemalt Noblessneri Purjelauakooli noored. Ka Mängude sarja koondis asusid juhtpositsioonile nüüd noorsportlased. Esimeseks tõusis Johanna Lukk, teine on Liisbeth Orav ja kolmandaks langes esimese etapi võitja Jaak Lukk.

Talisurfi Mängude sarja II etapi tulemused

Mängude sarja koondtulemused

Pildid: autor Enda Pärisma

Etappi toetas Surfiklubi “Puri”, so Kalev Allikveer ja slaalom.ee korraldustiim. Järgmine etapp tuleb vbl juba järgmisel nädalavahetusel. Kõik sõltub võimalikust sulast, ja muidugi jää- ja tuuleoludest. Aga täpsemalt sellest juba nädala keskel.