Hooaja neljas võistlus peeti regiooni talisurfi mekas – Võrtsjärvel. Sealsetel väljadel on hetkel pea ideaalne jää. Mõõdukas tuul ja hea jää võimaldas seekord kasutada suhteliselt pikka rada. Kuna kelgud on pika hooaja jooksul enamvähem jooksma häälestatud ja rada kõigile võimetekohane, sõltusid seekord vahed enamjaolt võistleja sõiduasendist ning pisut ka kursi valikust. Võrtsu etapp õpetas, et need elemendid on ideaalsetes oludes ülitähtsad.

Vaieldamatult parim oli nimetatud elementides Tõnis Salong. Teise koha saavutas Tõnis Volt ja kolmanda Koit Teder. Seega etapi kolmikvõit kuulus eranditult Viljandi Talisurfi Akadeemiale.

Tõnis Salong

Naiste arvestuses on sel hooajal erilise hoo sisse saanud Johanna Lukk (NYCS). Johanna lõpetas siis esikohal, Anni Tulviste (NYCS) teisel ja Eleri Birk (Pärnu) kolmandal kohal.

Johanna Lukk

Noorte ja juuniorite arvestused seekord kattusid. Esimene taas kord Johanna Lukk, teine Karl Kristofer Sillaorg (NYCS) ja kolmas Anni Tulviste.

Mängude sarja kokkuvõttes on peale nelja etappi liider Tõnis Salong. Teisel positsioonil asub Jaak lukk (NYSC) ja kolmandal Johanna Lukk.

Antud etapil oli au olla ka Eesti meistrivõistluste sarja osa. Eesti meistrivõistluste arvestuses asus liidripositsioonile Jaak Lukk.

IV etapi tulemused
Talimängude sarja koondtulemused
Etapi pildid

Etappi toetasid NYCS, Viljandi Talisurfi Akadeemia, slaalom.ee ja Kalevi koogivabrik!

Etapi osalejate ja korraldajate ridu laastas seekord kahjuks mingi viirusepuhang. Aga pole hullu, selleks ju mängude sarjas etappide mahaviskamised ongi. Järgmine etapp on kavas 24. ja/või 25. veebruar, kus võistluse nimele lisandub Tallinna meistrivõistluste staatus.