Paarinädalase hilinemisega on meil hea meel teatada, et kevade esimene purjelauavõistlus toimub 30.–31. mai Harku järvel. Regati nimest näeme, et tiitlivõistluse staatus võistlusel enam pole. Samas kinnitame, et tegemist on sellegipoolest tasemel Raceboard klassi võistlusega, kuhu ootame osalema kõiki sverdiga purjelauadu.

Foto: Jaak Lukk/NYCS

Juhime tähelepanu, et võistluse klassid ja arvestused on sellest aastast pisut muutunud, millest täpsemalt kirjutasime SIIN. Lisaks peavad Covid19 tõttu lähtuma kõik osalejad ja korraldajad Eesti Jahtklubide Liidu erijuhendist, mida täiendatakse jooksvalt kogu aeg. Lühidalt: peame hoidma 2+2 distantsi, pesema käsi, kasutama ainult isiklikke joogipudeleid ning vältima erinevaid kontaktseid tegevusi. See on reegel!

Harku järve regati võistlusteade ja -juhised: NoR/SI
Registreerimisvorm
Võistluse koduleht

Harku järve regati korraldab Noblessneri Jahtklubi Purjespordikool, võistlust toetavad surfiklubi Puri, EJL ja slaalom.ee.